Social 8 August 2014 18:02
Fostul deputat Pal Arpad a fost trimis in judecata de Parchet pentru conflict de interese, deoarece si-a angajat fiica la biroul de parlamentar.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Pal Arpad, fost deputat in Parlamentul Romaniei, sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese, informeaza MEDIAFAX.

Inculpatul, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei (in legislatura 2008-2012), a propus angajarea in cadrul biroului sau parlamentar a fiicei sale si a avizat contractele individuale de munca (incheiate in 2008, respectiv 2009), prin care aceasta a realizat in mod direct un folos material in cuantum total de 35.221 lei, suma platita din bugetul Camerei Deputatilor, se arata in rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost inaintat spre solutionare Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.