Social 8 August 2014 15:05
Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, intre 8.30 si 16.00, pe bd. Natiunile Unite, str. Izvor, Calea 13 Septembrie, bd. Libertatii si pe bd. Unirii, pentru desfasurarea competitiei internationale de ciclism Road Grand Prix, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei, citata de MEDIAFAX.

Sursa citata precizeaza ca, potrivit avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, se vor aplica restrictii de circulatie pe urmatoarele artere: pe bd. Natiunile Unite (intre bd. Libertatii si str. Izvor), str. Izvor, Calea 13 Septembrie (intre str. Izvor si bd. Libertatii) si pe bd. Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite) si pe bd. Unirii (intre bd. I.C. Bratianu si P-ta Constitutiei).

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda urmatoarele rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - bd. Tudor Vladimirescu - bd. George Cosbuc - bd. Regina Maria si bd. Eroilor - str. Stirbei Voda - Calea Victoriei.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544", se arata in comunicatul Brigazii Rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.