Social 7 August 2014 17:47
Directorul Muzeului National al Literaturii Romane spune ca inpand de vineri, patrimoniul care se afla in cladirea de pe Bulevardul Dacia va fi mutat la Casa Presei.

Contactat joi de MEDIAFAX, Ioan Cristescu a precizat ca, pana in acest moment, au fost mutate la Casa Presei toate lucrurile necesare pentru "activitatea curenta" a institutiei, precum "biblioteca, libraria, birourile administrative, birourile angajatilor".

In ceea ce priveste patrimoniul, directorul MNLR a spus ca acesta nu a fost inca mutat.

"Patrimoniul inca nu l-am mutat. O sa incepem de maine, si sambata si duminica il mutam", a declarat Ioan Cristescu.

Intrebat cand va putea publicul vizita din nou muzeul, Ioan Cristescu a spus ca sediul de la Casa Presei este doar pentru "depozitare, conservare si inventariere", iar Muzeul National al Literaturii Romane nu va fi deschis pentru vizitare mai devreme de un an.

"Am si eu o promisiune pe care a facut-o publica premierul (Victor, n.r.) Ponta, am si promisiunea Primariei Capitalei ca in urmatoarea perioada, dupa ce terminam cu mutatul, vom cauta o cladire", a mai spus Ioan Cristescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.