Social 7 August 2014 13:14
Calatorii care vor sa mearga in weekend la mare isi pot achizitiona bilete CFR Calatori la preturi pornind de la 19,9 lei, pe sens, de la Bucuresti spre litoral.

Prin oferta "Bilet de Weekend", din Bucuresti Nord spre si dinspre litoral tariful este de 19,9 lei/ sens/ calatorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.

Comparativ, potrivit informatiilor furnizate pe site-ului companiei, joi sunt disponibile patru trenuri de la Bucuresti la Constanta, InterRegio, iar pretul unui bilet intreg la clasa a doua este de 62 lei.

"CFR Calatori recomanda achizitionarea anticipata a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de avantajoasele oferte comerciale. In functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile, adica 45,13 lei. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online", se arata intr-un comunicat al transportatorului feroviar de calatori, citat de MEDIAFAX.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil pana la data de 15 septembrie si cuprinde peste 44 de trenuri spre si dinspre litoral si Delta Dunarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.