Social 7 August 2014 10:03
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, ramane in arest, a decis, miercuri, instanta suprema, care a respins constestatia edilului fata de aceasta masura.

Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva, informeaza MEDIAFAX.

Stavarache a fost arestat la 1 iulie, iar o luna mai tarziu, dupa trimiterea in judecata, a fost transferat din arestul Politiei Judetene la Penitenciarul Bacau.

La 25 iulie, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a dispus trimiterea in judecata a primarului din Bacau, pentru cinci infractiuni de luare de mita comise in perioada 2008-2011, suma totala pe care ar fi primit-o edilul ridicandu-se la peste 2,3 milioane de lei.

In acelasi dosar sunt judecati oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Liviu Vasile Cenusa si Liviu Goian, precum si directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Constantin Apostol.

Potrivit procurorilor DNA, in perioada 2008 - 2011, Romeo Stavarache a pretins si primit, direct sau prin intermediul celorlalti inculpati, de la patru oameni de afaceri, mai multe sume de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.