Social 6 August 2014 13:35
Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta.

Cristian Borcea este incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba si a fost adus, miercuri, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde va fi supus unor investigatii medicale si nu va ramane internat.

"Cristian Borcea a fost prezentat la Spitalul Judetean Constanta pentru o serie de investigatii medicale amanuntite. Acesta nu a acuzat o stare de sanatate rea, dar are probleme cardiace mai vechi si a fost transportat la spital pentru o serie de analize si investigatii ce nu pot fi realizate in reteaua sanitara a penitenciarelor. Nu va ramane internat, la finalizarea procedurilor urmand sa se intoarca in penitenciar”, au precizat reprezentantii Penitenciarului-spital de la Poarta Alba, citati de MEDIAFAX.

Directorul medical al Spitalului Judetean Constanta, dr. Mihnea Avram, a spus ca analizele care i-au fost facute au iesit bine, iar Cristian Borcea se va intoarce la Poarta Alba.

"A venit pentru un control de rutina. A iesit bine si se poate intoarce la penitenciar”, a declarat dr. Mihnea Avram.

Cristian Borcea a mai ajuns la aceeasi unitate sanitara si la inceputul lunii iulie, dupa ce a avut dureri in zona toracelui. Omul de afaceri a fost transportat la spital de doua ori, fiind internat in Sectia de Cardiologie pentru analize si investigatii medicale amanuntite, fiindu-i facuta si o coronarografie, care, potrivit medicilor, a iesit bine.

Borcea a fost transferat, la sfarsitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat si Gigi Becali, dupa ce Judecatoria Medgidia a decis ca acesta poate executa pedeapsa in regim semideschis. Alaturi de Borcea a fost transferat si Victor Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.