Social 4 August 2014 16:52
Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a murit, luni, intr-un accident produs pe Autostrada Transilvania (A3), dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita care circula in fata sa, apoi s-a rasturnat.

Potrivit coordonatorului Biroului Autostrazi Cluj, Marius Stupar, accidentul, in care au fost implicate trei masini, s-a produs pe Autostrada Transilvania, la kilometrul 33, pe sensul de mers spre Gilau-Turda.

"Din primele cercetari reiese ca soferul unei masini care circula dinspre Gilau spre Turda, din cauza ca nu a respectat distanta de siguranta fata de autovehiculul din fata sa, o dubita, s-a izbit de acesta, apoi s-a rasturnat si s-a oprit in parapet. In urma impactului, soferul vinovat de producerea accidentului a decedat. In accident a mai fost implicata si o a treia masina, care venea din spate si nu a mai putut evita impactul, insa nimeni nu a fost ranit", a declarat pentru MEDIAFAX, Marius Stupar, coordonatorul Biroului Autostrazi Cluj.

Barbatul care a murit avea aproximativ 30 de ani.

Stupar a precizat ca traficul pe Autostrada Transilvania nu a fost perturbat, iar politistii urmeaza sa stabileasca exact in ce conditii s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.