Social 4 August 2014 09:50
Un copil de 14 ani a murit inecat, duminica seara, in Strandul Municipal Vaslui, aflat in administrarea primariei, sute de oameni aflati la baza de agrement asistand pe marginea bazinului mare la actiunile de cautare desfasurate de pompierii si scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, copilul a mers, in cursul dupa-amiezii de duminica, la strandul municipal din Vaslui cu alti trei prieteni care, dupa cateva ore de scaldat, au constatat ca baiatul de 14 ani a disparut in bazinul mare, in zona unde apa depaseste cinci metri.

Speriati, copiii au anuntat salvamarul strandului care, la randul sau, a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere sprijinul pompierilor.

Odata cu sosirea echipajelor de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISJ) Vaslui, sute de oameni aflati la strand s-au adunat pe marginea bazinului si au asistat la misiunea de salvare desfasurata de catre pompieri si scafandri.

"Dupa aproximativ 15 minute de cautari, trupul copilului a fost gasit, echipajul de Terapie Intensiva Mobila constatand decesul baiatului. Cadavrul minorului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui, in vederea efectuarii necropsiei, conform procedurilor”, a declarat, duminica, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Petru Iftene, conform MEDIAFAX.

Politistii de Investigatii Criminale Vaslui au deschis, la randul lor, o ancheta in acest caz pentru a stabili conditiile in care s-a inecat copilul de 14 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.