Social 3 August 2014 15:55
Raurile Barzava si Moravita raman, pe cursul inferior, in judetul Timis, sub avertizare hidrologica de cod portocaliu, pana luni, la ora 16.00, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Barzava si Moravita (Timis), dar si raul Caras (Caras-Severin) au fost, de vineri, sub cod rosu de inundatii. Cursul inferior al Barzavei si cel al Moravitei sunt sub cod portocaliu pana luni, la ora 16.00, scrie MEDIAFAX.

Totodata, pana luni, la ora 16.00, sunt sub cod galben de inundatii raurile din bazinele hidrografice: Moravita - bazin superior, Barzava - bazin superior si mijlociu si Caras.

Izolat, cu probabilitate mai redusa, de duminica, la ora 16.00, pana luni dimineata, la 6.00, se mai pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si in alte bazine hidrografice mici din judetele Caras Severin si Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.