Social 1 August 2014 16:13
Codul rosu de inundatii este mentinut pe raurile din bazinele hidrografice Barzava curs mijlociu si inferior, Moravita curs inferior, Caras curs inferior (judetele Caras-Severin si Timis), pana sambata la ora 16.00.

Raurile din bazinele hidrografice Barzava curs mijlociu si inferior, Moravita curs inferior, Caras curs inferior (judetele Caras Severin si Timis) sunt sub cod rosu pana sambata la ora 16.00, potrivit celei mai recente avertizari hidrologice.

Tot pana atunci, sunt sub cod portocaliu raurile din bazinele superioare ale Barzavei, Moravitei si Carasului (judetul Caras Severin), Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Lotru (judetul Valcea) si Neajlov pe sector aval Moara din Groapa (judetul Giurgiu), scrie MEDIAFAX.

Sub cod galben raman raurile din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega, Timis superior si afluenti curs mijlociu si inferior, Nera (judetele Caras Severin si Timis), Drincea (judetul Mehedinti), Jiu pe sector aval Filiasi si afluentii de dreapta din judetele Gorj, Mehedinti si Dolj, Olt aval confluenta cu Lotru (judetele Valcea si Olt), afluentii mici ai raului Vedea din judetul Teleorman.

Izolat, cu probabilitate redusa, se mai pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale pe unele rauri din judetele Caras Severin, Mehedinti, Gorj si Valcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.