Social 31 Iulie 2014 10:41
Politistii clujeni fac, joi dimineata, patru perchezitii domiciliare in municipiul Campia Turzii si in comuna Viisoara, din judetul Cluj, la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani,

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, in cadrul actiunilor sunt vizate mai multe persoane fizice si juridice, suspectate ca au savarsit infractiuni de spalare de bani si evaziune fiscala, prin tranzactii comerciale cu utilaje agricole.

“30 de politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj fac patru perchezitii, la domicilii si sedii sociale situate pe raza municipiului Campia Turzii si a localitatii Viisoara. Activitatile vizeaza persoane fizice si juridice, banuite de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Sunt vizate tranzactii comerciale cu utilaje agricole”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuv t al IPJ Cluj, Simona Varci.

Varci a mai precizat ca la perchezitii sunt angrenati politisti din cadrul structurii de investigare a fraudelor, politisti criminalisti, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.