Social 30 Iulie 2014 14:13
Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu pentru trei judete, valabila de joi, ora 03.00, pana vineri, la aceeasi ora, alte cinci judete fiind atentionate cu cod galben.

Potrivit avertizarii cod portocaliu, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, in noaptea de miercuri spre joi, in judetul Caras-Severin, iar pe parcursul zilei de joi si in judetele Mehedinti si Dolj, va ploua torential si se vor cumula local cantitati de apa de 40-50 de litri pe metru patrat si izolat peste 70 de litri pe metru patrat, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, judetele Timis, Hunedoara, Gorj, Valcea si Olt vor fi, de joi, ora 03.00, pana vineri, la ora 10.00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii.

"In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in sud-vestul tarii, precum si in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Oltenia si sud-vestul Transilvaniei. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 50 l/mp", potrivit avertizarii cod galben.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.