Social 30 Iulie 2014 15:34
Un bucurestean si fetita sa in varsta de cinci ani, aflati la Mamaia, s-au inecat, miercuri dimineata, in apele Marii Negre, salvamarii reusind sa aduca la mal trupul barbatului, in timp ce corpul copilei nu a fost inca gasit, transmite MEDIAFAX.

Miercuri dimineata, in timp ce se aflau pe o plaja din centrul statiunii Mamaia, barbatul si-a luat copila si au intrat sa se scalde in mare, cu o barcuta gonflabila. La un moment dat, speriata ca cei doi nu mai ieseau din apa si nici nu-i mai vedea, mama fetitei a alertat salvamarii si autoritatile, sunand la 112.

Salvamarii spun ca in momentul incidentului marea nu era agita, scaldatul in apele marii fiind permis, dar ca, probabil, un val a rasturnat barcuta in care se afla copila de cinci ani, iar tatal ei s-a panicat. Salvamarii au gasit si au reusit sa aduca la mal trupul barbatului, care era in stop cardio-respirator.

In zona a ajuns un echipaj SMURD, dar, desi cadrele medicale au incercat resuscitarea acestuia, nu au reusit, fiind declarat decesul barbatului.

La fata locului s-au deplasat scafandri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", dar si un echipaj al Agentiei Romane de Salvare de Vieti Omenesti pe Mare, care, ajutati de salvamari, au iesit pe mare incercand sa recupereze si trupul fetitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.