Social 30 Iulie 2014 13:38
Mircea Basescu este audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), dupa ce avocatul sau a depus in numele lui la DNA o scrisoare primita de la Nati Meir in care acesta reclama posibile fapte de coruptie savarsite de Pavel Abraham,

Fratele presedintelui a fost adus miercuri dimineata la DNA, din arestul Politiei Capitalei, pentru a raspunde intrebarilor procurorilor in legatura cu situatia sesizata.

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a depus luni, la Directia Nationala Anticoruptie, o scrisoare primita in arest de clientul sau de la Nati Meir in care acesta reclama faptul ca avocatul Pavel Avraham ar fi incercat sa il convinga sa dea declaratii impotriva presedintelui Traian Basescu.

"Azi am adus la cunostinta DNA scrisoarea primita de catre Mircea Basescu in arest de la Nati Meir, (...) in care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Avraham ca s-ar putea face vinovat de anumite fapte de coruptie. Noi am adus la cunostinta organelor de ancheta acest lucru", spunea avocatul Nelu Tasca, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza MEDIAFAX.

Avocatul lui Mircea Basescu a spus ca este vorba despre "un fel de denunt", precizand ca in aceasta scrisoare Nati Meir reclama faptul ca i s-a promis ca daca va da declaratii impotriva presedintelui Traian Basescu, va primi anumite avantaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.