Social 27 Iulie 2014 12:45
Un turist in varsta de 35 de ani care a urcat pe munte sambata dimineata cu un grup de prieteni si a carui disparitie a fost anuntata sambata seara a fost gasit mort, intr-o rapa din apropierea Vaii Caraimanului din Muntii Bucegi.

Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani au fost anuntati sambata seara ca un turist care sambata dimineata a urcat pe munte cu un grup de prieteni nu este de gasit. Cel care a anuntat disparitia barbatului a spus ca acesta s-a desprins de ceilalti turisti, iar seara, cand au ajuns la unitatea de cazare, prietenii sai au constatat ca nu il gasesc, scrie MEDIAFAX.

Sambata seara, salvamontisii l-au cautat pe barbat, insa au renuntat la actiune din cauza intunericului. Salvamontistii si jandarmii montani au reluat cautarile duminica dimineata, cand turistul a fost gasit mort. Trupul acestuia a fost descoperit intr-o rapa, la apoximativ o suta de metri de traseul montan Valea Caraimanului, intr-un curs de apa.

In acest caz va fi deschis un dosar de cecetare penala pentru moarte suspecta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.