Social 24 Iulie 2014 13:28
Un tanar de 22 de ani a ajuns la spital miercuri seara, dupa ce a fost atacat in plina strada de mai multi barbati, la Craiova.

Alin Topor, de 22 de ani din Craiova se plimba cu prietena lui miercuri seara pe o strada din cartierul craiovean Craiovita Noua atunci cand a fost atacat de un grup de mai multi tineri. Agresorii s-au napustit asupra barbatului chiar in fata unei terase din oras, iar camerele de supraveghere ale localului au surprins intreaga scena.

Imaginile surprind un grup de tineri care alearga pe strada si apoi se lovesc reciproc. Atunci cand clientii localului respectiv ies in strada sa vada despre ce este vorba, agresorii se retrag rapid. Mama barbatului lovit a observat totul de la balcon, dar si-a dat seama ca acesta este este implicat abia cand a ajuns in strada si l-a vazut lovit.

”Erau doi tineri de etnie, mari, tatuati, vorbeau urat la telefon, erau si cu o fata blonda, cu pantaloni scurti, de blugi. Fiul meu era mai in fata, cu prietena, dar nu am vazut de un pom. Am vazut doar atat – ca au vrut sa dea mana, dar, de fapt, ei probabil au dat cu pumnul. Fiul meu a fugit in strada – puteau sa-l loveasca masinile – ei au fugit dupa el, au oprit masinile, l-au prins si l-au aruncat intr-o gradina si l-au taiat pe fata, are buza inferioara taiata cu un cutit si e taiat pe obraz, are mana stanga dislocata din umar si e lovit cu pumnalul in cap”, a povestit Victoria Topor, citat de MEDIAFAX.

Motivul pentru care a avut loc altercatia ar fi o disputa mai veche intre prietena barbatului si o alta fata, care, de aceasta data, a venit impreuna cu fratii ei sa isi regleze conturile. Desi mama barbatului lovit a sustinut ca acesta a fost taiat cu un cutit, politistii fac cercetari pentru loviri si alte violente, intrucat, in urma spitalizarii tanarului, acesta nu prezinta nicio plaga injunghiata.

“Politistii Sectiei 5 Craiova au fost sesizati ca in jurul strazilor Constantin Brancoveanu cu George Enescu a avut loc o altercatie. In urma altercatiei, un tanar de 22 de ani a ajuns la spital pentru investigatii medicale. Se pare ca altercatia ar fi pornit de la un conflict intre doua fete, iar in alteracatie a fost implicat amicul uneia si doi frati ai celeilalte, iar tanarul de 22 de ani ar fi fost impins si ar fi cazut int-un gard viu prevazut cu o plasa metalica, de unde ar fi provenit leziunile. Politistii fac cercetari pentru clarificarea tuturor imprejurarilor in care ar fi avut loc acest evenimet si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale si daca tanarul va depune plangere, se va face incadrarea juridica a faptei si se vor lua masurile legale in consecinta” a declarat Alin Apostol, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana Dolj.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.