Social 24 Iulie 2014 11:14
Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari.

Barbatul, Stefan Alexandru Stoica, a fost prins de politisti, joi dimineata, in jurul orei 7.30, in zona comunei Cumpana, aflata la iesirea din municipiul Constanta, conform MEDIAFAX.

El va fi dus la sediul Politiei Judetene Constanta, pentru audieri.

Barbatul, care ar avea afectiuni psihice, a fost eliberat recent din Penitenciarul Poarta Alba, unde a ispasit o condamnare pentru talharie, si este principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani.

Potrivit politistilor, crimele au fost comise miercuri seara, intr-o locuinta situata in cartierului Viile Noi din Constanta, victimele fiind descoperte de o ruda care a anuntat apoi Politia.

Anchetatorii au gasit cele trei victime pe o canapea, pline de sange, avand multiple plagi injunghiate si urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. De altfel, anchetatorii au descoperit in apropierea trupurilor neinsufletite un cutit de bucatarie si un ciocan, cel mai probabil armele crimei.

Oamenii legii au identificat victimele ca fiiind o batrana de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, in varsta de 57 de ani, si nepotul fiicei, in varsta de 19 ani. Initial, s-a crezut ca este vorba despre un dublu asasinat comis de tanar, care apoi s-a sinucis. Ulterior, dupa mai multe ore de cercetari, politistii au stabilit ca este vorba despre o tripla crima, tanarul fiind si el victima, iar asasinul ar fi un alt nepot al femeilor, care a fost recent eliberat din penitencia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.