Social 17 Iulie 2014 15:22
Directorul unei scoli din judetul Gorj a fost prins baut la volan, joi, el fiind testat cu aparatul etilotest dupa ce a intrat cu autoturismul pe un drum national fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate unei masini de Politie, al carei sofer a tras de volan pentru a evita impactul.

ncidentul s-a produs in comuna gorjeana Bumbesti Pitic, unde Lucian Gabriel Hudusi este directorul unei scoli generale, el fiind in timpul liber in momentul in care circula cu masina pe un drum secundar de pe care a intrat pe un drum national fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate unui echipaj de Politie care circula regulamentar.

”Am vazut moartea cu ochii. Soferul nu a schitat nici cel mai mic gest ca ar vrea sa opreasca si sa se asigure, iar eu si colegul meu suntem acum teferi doar pentru ca am avut masina buna si colegul a avut prezenta de spirit de a evita impactul. Noi am ajuns intr-un sant, fara sa avariem masina Politiei, iar dumnealui si-a vazut mai departe de drum, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic”, a declarat comisarul sef Dumitru Tatomir, fost comandat al Politiei Rutiere Gorj, implicat in incidentul din localitatea Bumbesti Pitic, conform MEDIAFAX.

Conform acestuia, soferul a fost oprit dupa cateva sute de metri, iar cand a fost testat cu aparatul etilotest oamenii legii au descoperit ca alcoolemia acestuia era de 1,28 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, soferul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu pentru a-i fi recoltate probe de sange, pe numele sau fiind deschis dosar penal pentru ca s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, dar si pentru neacordare de prioritate.

Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a comunicat ca va face propriile verificari in acest caz, directorul respectiv riscand sa fie schimbat din functie in cazul in care se va dovedi ca este vinovat si ca s-a urcat baut la volan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.