Social 14 Iulie 2014 12:56
Zeci de politisti din Alba si Cluj desfasoara, luni dimineata, mai multe perchezitii la locuintele a patru persoane din judetul Cluj suspectate ca ar face trafic cu masini de lux furate din Italia.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul Judetean de Politie Alba, citat de MEDIAFAX, cateva zeci de politisti din Alba si Cluj desfasoara perchezitii la locuintele a patru persoane din judetul Cluj care sunt suspectate de tainuire, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, inselaciune, complicitate la inselaciune, instigare la uz de fals si participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata, dosarul fiind instrumentat de Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Alba.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca din 2013 si pana in prezent grupul infractional, cu complicitatea mai multor cetateni italieni, care introduc autoturismele furate din Italia pe teritoriul Romaniei, a inregistrat cinci autoturisme de lux BMW, Mercedes si Audi, cauzand un prejudiciu estimat la 520.000 de lei.

Dupa inmatriculare, doi dintre suspecti se ocupau cu instrainarea autoturismelor catre terte persoane, inducandu-le in eroare si inselandu-le cu sumele de bani pe care acestea le achitau pentru achizitionarea masinilor.

In urma perchezitiilor, cei patru suspecti urmeaza sa fie dusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Alba pentru audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.