Social 13 Iulie 2014 13:57
29 de persoane au fost ranite in accidentul rutier produs duminica pe autostrada Bucuresti-Constanta (A2) si au fost transportate la spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni si Sf. Pantelimon din Capitala, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Potrivit SMURD, patru dintre raniti sunt in stare grava.

"O persoana, cu traumatism cranio-cerebral grav, a fost dusa cu o masina speciala SMURD la Spitalul Floreasca, iar o alta, cu politraumatisme, a fost transportata cu elicopterul la aceeasi unitate medicala. Un alt ranit a fost dus la Elias", a spus Oprita, potrivit MEDIAFAX.

Ceilalti raniti au fost transportati la spital cu masini de la SMURD si de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Autocarul implicat in accident, care era rasturnat, a fost repus pe roti cu ajutorul unor utilaje. Vehiculul urmeaza sa fie inspectat din punct de vedere tehnic, au precizat reprezentantii Politiei Rutiere.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre litoral, la kilometrul 23, unde autocarul, care apartine unei firme private de transport, ar fi fost acrosat de un autoturism, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat pe o parte.

Politistii spun ca autocarul ar fi fost acrosat din lateral de un autoturism condus de o femeie. Acesteia si soferului autocarului le-au fost recoltate probe biologice.

In autocar se aflau 43 de persoane. Pasagerii care nu au fost raniti au fost preluati de microbuze ale aceleiasi firme de transport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.