Social 10 Iulie 2014 15:25
ANI a constatat ca ambasadorul Romaniei la UNESCO, Nicolae Manolescu Apolzan, nu poate justifica aproximativ 78.000 de euro si a sesizat Comisia de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti sa faca un control privind averea acestuia.

Potrivit Agentiei Nationale de Integritate, in anul 2009, Nicolae Manolescu Apolzan a realizat venituri salariale in cuantum de 664.492,62 de lei, iar modificarile patrimoniale intervenite in aceeasi perioada au fost in cuantum de 991.389 de lei, rezultand o diferenta nejustificata de 326.896,38 lei (aproximativ 78.000 de euro), transmite MEDIAFAX.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti sa faca un control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Nicolae Manolescu Apolzan in perioada exercitarii functiei publice.

Nicolae Manolescu Apolzan este ambasador, delegat permanent al Romaniei de pe langa Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura Paris, incepand din 20 noiembrie 2006.

ANI a precizat ca Nicolae Manolescu Apolzan a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare si elementele identificate, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.