Social 9 Iulie 2014 17:22
O grupare infractionala specializata in trafic de droguri a fost destructurata de procurorii DIICOT, miercuri, in urma mai multor perchezitii facute la Craiova, anchetatorii identificand aproximativ 150 de persoane care erau aprovizionate pentru consum cu astfel de substante.

Potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT impreuna cu ofiterii de politie judiciara ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, 21 de perchezitii domiciliare in Craiova, vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate specializata in trafic de droguri de risc.

Conform sursei citate, incepand cu anul 2014 suspectii, constituiti intr-un grup infractional organizat, au procurat atat din Slatina, cat si din strainatate, diferite cantitati de droguri de risc precum si de substante cu efecte psihoactive pe care le-au comercializat in Craiova, transmite MEDIAFAX.

Procurorii DIICOT mai spun ca au fost identificate aproximative 150 de persoane care consumau astfel de substante si care urmeaza sa fie audiate.

Miercuri dupa-amiaza, la sediul DIICOT Craiova au fost aduse cel putin 15 persoane care urmeaza sa fie audiate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.