Social 4 Iulie 2014 15:32
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, cu precadere in regiunile vestice. Cerul va fi variabil si izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata, in special in zona Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai mici in depresiuni.
  • Duminica
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in majoritatea zonelor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zona montana, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.