Social 4 Iulie 2014 11:55
Doi frati in varsta de 6 si 11 ani, din localitatea vasluiana Popeni, sunt cautati de peste 60 de politisti, jandarmi si pompieri, dupa ce au disparut de acasa.

Peste 60 de politisti, jandarmi si pompieri participa, vineri, la actiuni de cautare a doi frati din localitatea Popeni, care au fost dati disparuti de catre parinti joi seara.

Potrivit reprezentatilor Politiei Judetene Vaslui, copiii au fost vazuti ultima data joi dupa-amiaza, de catre mama lor, in timp ce se jucau in curtea locuintei. La un moment dat, femeia a observat poarta casei deschisa, iar copiii disparusera.

”Mama i-a cautat pe copii in satul Popeni si, in conditiile in care nu i-a gasit, a sunat la 112. Politisti Serviciului de Investigatii Criminale si Sectiei 3 Politie Rurala Barlad au facut cercetarea la fata locului, iar in prezent pentru cautarile din comuna Zorleni sunt organizate echipe mixte formate din politisti, jandarmi si pompieri”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub, conform MEDIAFAX.

In sprijinul politistilor, jandarmilor si pompierilor au venit si zeci de localnici din Popeni, care ii cauta pe cei doi copii inclusiv in padurea din apropierea satului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.