Social 4 Iulie 2014 11:00
Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol, ucis la Arad, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare cu executare.

Presedintele Tribunalului Caras-Severin, Rustin Ceasc, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, joi seara, Adrian Buleu, judecat pentru uciderea, la Arad, a omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat la 13 ani de inchisoare cu executare si la plata unor daune materiale in valoare de 45.000 de lei si a unor daune morale de 100.000 de euro, transmite MEDIAFAX.

”Chiar eu am judecat acest proces. Trimiterea in judecata a fost facuta pentru omor si distrugere. S-a incercat schimbarea incadrarii, insa s-a respins. Am condamnat astfel inculpatul, pe Adrian Buleu, la 13 ani de inchisoare pentru omor si trei ani de inchisoare pentru distrugere. S-a facut contopire de pedepse pe vechiul Cod si a rezultat pedeapsa de 13 ani de inchisoare cu executare”, a declarat Rustin Ceasc.

Potrivit sursei citate, Adrian Buleu are de platit si daune morale si materiale.

”Pe latura civila am acordat daune materiale in valoare de 45.000 de lei si daune morale de cate 50.000 de euro pentru sotia si fiul major al lui Abel Apostol. Ei solicitasera initial cate 500.000 de euro, fiecare. Aceste sume urmeaza sa fie platite de Adrian Buleu”, a spus Rustin Ceasc.

Presedintele Tribunalului Caras-Severin a mai precizat ca sentinta Tribunalului Caras-Severin poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare, la Curtea de Apel Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.