Social 3 Iulie 2014 10:35
Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9.000 de lei.

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost retinut pentru 24 de ore, in noaptea de miercuri spre joi, de catre procurorii DNA din Timisoara, sub acuzatia de luare de mita, urmand ca joi sa fie dus la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Roseti a iesit in jurul orei 02.00 din sediul DNA Timisoara, unde a fost audiat timp de cateva ore, fiind dus in arestul Politiei Timis.

”Nu am de declarat nimic, sunt nevinovat”, a spus Roseti la iesirea din sediul DNA Timisoara, conform MEDIAFAX.

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin a fost prins in flagrant, miercuri, de catre procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitati in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential, iar in urma flagrantului procurorii au facut si perchezitii la locuinta acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.