Social 29 Iunie 2014 13:57
Premierul Victor Ponta a declarat ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.
"Nu, nu l-am chemat niciodata sa se intalneasca cu domnul Duicu si, de altfel, domnul Toba este un politist de mare valoare. Cred ca prima data a fost numit in functie chiar de domnul Oprea atunci cand era ministru si a fost si a declarat adevarul atunci cand a fost chemat de procurori", a spus Ponta intrebat de presa daca pe Toba l-a chemat la Guvern pentru probleme legate de Politia Romana sau de Duicu, scrie MEDIAFAX.

Procurorii DNA arata, intr-un referat in cazul Duicu, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti, DNA invocand ca proba declaratia lui Toba, fara a reda insa afirmatiile acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.