Social 25 Iunie 2014 14:29
Un barbat a fost impuscat in picior de un politist, dupa ce a incercat sa atace cu o sabie agentii veniti sa aplaneze un conflict.

Potrivit surselor citate, politistii Sectiei 9 au mers pe strada Sachelarie Visarion, din zona Piata Iancului, din Sectorul 2, pentru a aplana un conflict violent intre doua familii vecine, infomeaza MEDIAFAX.

Chiar si dupa aparitia politistilor, oamenii au continuat sa se loveasca, motiv pentru care agentii au tras doua focuri de avertisment. Unul din barbatii implicati in scandal s-a repezit atunci cu o sabie catre echipajul de politie, moment in care unul dintre agenti l-a impuscat in picior.

Barbatul ranit a reusit sa fuga si a intrat intr-o curte, dupa care a mers cu o masina, fiind oprit de politisti in trafic.

In urma conflictului intre cele doua familii, trei persoane au avut nevoie de ingrijiri la spital, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.