Social 24 Iunie 2014 19:00
Potrivit unor surse din Politie o femeie este cercetata de politistii bucuresteni dupa ce un barbat a depus o reclamatie in care s-a plans ca a cumparat de la ea un papagal despre care scria in anuntul de vanzare ca este bland si vorbitor, insa pasarea nu vorbeste si este salbatica.

Potrivit surselor citate, un barbat a venit, luni, la sediul Sectiei 11 si a a depus o plangere in care a explicat ca, in cursul lunii mai, a cumparat, de la o femeie, un papagal care era prezentat, in anuntul de vanzare pus pe un site specializat in astfel de anunturi, ca fiind "bland si vorbitor".

Cu toate acestea, desi a trecut aproximativ o luna de cand l-a adus acasa, papagalul pentru care barbatul sustine ca a platit 1.600 de lei, nu ar fi vorbit niciodata si ar fi foarte salbatic.

Politistii au deschis un dosar penal pentru inselaciune si au identificat-o pe femeia care a vandut pasarea, aceasta urmand sa fie chemata la Sectia 11 pentru audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.