Social 24 Iunie 2014 12:43
Procurorii fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Brasov, acesta fiind cercetat intr-un dosar de coruptie.

"Astazi dimineata s-au facut perchezitii in biroul sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan", a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca procurorii fac marti perchezitii la doua adrese din municipiul Brasov, dintre care una la sediul unei institutii publice.

Perchezitiile au loc intr-un dosar in care Directia Nationale Anticoruptie Brasov face cercetari privind "savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local", a precizat sursa citata.

In aceasta cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si al Directiei Generale Anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.