Social 23 Iunie 2014 16:27
Unsprezece persoane, intre care patru copii, au fost ranite, luni dupa-amiaza, in urma unui accident produs la Ludus si in care au fost implicate un microbuz cu remorca si un autotren.

Potrivit colonelului Ion Muresan de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, accidentul a avut loc pe DN 15 Ludus-Iernut, in localitatea Bogata, unde un microbuz cu remorca s-a ciocnit cu un tir, infomeaza MEDIAFAX.

Reprezentantul ISU a precizat ca in urma accidentului au fost ranite 11 persoane, intre care patru copii, la fata locului aflandu-se mai multe ambulante si echipaje de Politie.

Conform sursei citate, una dintre victime este in stare extrem de grava, la ora transmiterii acestei stiri medicii facand manevre de resuscitare.

De asemenea, alti doi raniti sunt in stare grava, unul dintre acestia fiind preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgente Targu Mures.

Traficul rutier in zona producerii accidentului este blocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.