Social 18 Iunie 2014 16:26
Incendiul care a cuprins un apartament situat la etajul unui imobil de pe strada Gabroveni, din Centrul Vechi, s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Incendiul de pe strada Gavroveni din Centrul Vechi al Capitalei a izbucnit in jurul orei 23.30, iar pompierii au fost nevoiti sa intervina cu zece autospeciale de stingere.

Aproximativ 50 de metri patrati din cladire au fost afectati in urma incendiului, iar potrivit primelor informatii, focul a izbucnit de la un scurtcircuit provocat de o fluctuatie de curent, au precizat sursele citate.

In timpul interventiei, care a durat aproximativ doua ore, un pompier a fost ranit de o bucata de tencuiala care s-a desprins din acoperis. Acesta a fost transportat la spital, unde a ramas internat, fiind in afara oricarui pericol.

Pe durata interventiei pompierilor, zona in care se afla imobilul afectat de incendiu a fost izolata. La parterul imobilului functiona un club, ai carui clienti au fost evacuati din ratiuni de siguranta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.