Social 17 Iunie 2014 15:05
Dupa zece ani Scriitorul Cornel Constantin Ciomazga rupe tacerea.

Cu 14 ani in urma, Cornel Constantin Ciomazga, unul dintre cei mai importanti publicisti ai anilor 90, intemeietor si director al unor publicatii si al primelor posturi de radio private din Romania, profesor la Facultatea de Jurnalistica, mentor al unor mari gazetari de astazi, se retragea in chiliile unor manastiri pentru a iesi de acolo cu o carte care avea sa sparga tiparele, devenind best seller in foarte scurta vreme.

De atunci pana acum cartea sa "Lucrarea" a fost declarata de mai multe ori "cel mai cautat roman postrevolutionar", tirajele epuizandu-se cu rapiditate de fiecare data .

Timp de zece ani scriitorul a stat din nou ascuns prin sihastrii si locuri tainice, numai de el stiute, pentru ca acum sa revina cu o noua carte ce se anunta a fi cu mult mai ravasitoare decat prima. Un subiect "imprumutat tot din realitate", cum zice autorul, avand ca personaje principale un calau si victima sa. Un fost tortionar comunist si cea mai opresata victima a lui, intalnindu-se dupa zeci de ani, fiecare cu viata sa incredibila, spre a trai impreuna o experienta de legenda.

Pe 23 iunie la orele 14, la Biblioteca Nationala a Romaniei, va avea loc lansareaacestei carti mult asteptata de catre numerosii cititori ai autorului Cornel Constantin Ciomazga, prezentata de catre Academicianul Eugen Simion, de catre Pr. Profesor Nicolae Bordasiu, in calitate de supravetuitor al temnitelor comuniste, fost membru al Rugului Aprins, dar si cunoscator al unuia dintre personajele principale ale cartii.

Vor mai fi prezenti si alti importanti vorbitori printre care Scriitorul Teolog Florin Caragiu, ca unul dintre cei mai buni deslusitori ai scrierilor lui Cornel Constantin Ciomazga. Momentul este asteptat ca un important eveniment editorialistic si cultural.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.