Social 16 Iunie 2014 18:01
Administratia Strazilor din Primaria Capitalei vrea sa dea aproape 400.000 de euro pentru garduri de delimitare si protectie, care vor fi montate pe trotuarele din apropierea scolilor si in alte zone, pentru siguranta circulatiei pietonale si rutiere.

Potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, administratia vrea sa cumpere, prin licitatie deschisa, de la un operator economic, "panouri garduri pentru delimitare si protectie".

Valoarea totala estimata a contractului este de 1.733.370 de lei (aproximativ 400.000 de euro), fara TVA, fondurile fiind asigurate de la bugetul local, informeaza MEDIAFAX.

Astfel, urmeaza sa fie cumparate 2.500 de bucati de panouri de delimitare si protectie pentru trotuare, 1.000 de bucati de panouri pentru protectia trotuarelor scolare si alte 1.000 de panouri mobile.

Durata contractului sau a acordului cadru va fi de patru luni, de la data atribuirii acestuia. Contractul poate lua forma unei asocieri si va fi atribuit firmei care va depune oferta cu pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 iulie, ora 9.00, licitatia urmand sa fie organizata la sediul Administratiei Strazilor, in aceeasi zi, la ora 10


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.