Social 13 Iunie 2014 16:40
Meteorologii au emis avertizari de cod portocaliu de furtuni pentru centrul, estul si sudul judetului Dambovita, in special zona municipiului Targoviste, si pentru vestul extrem al judetului Prahova, unde canititatea de precipitatii depaseste 35 - 45 l/mp.

In zonele sub avertizare se inregistreaza, pana la ora 16.45, averse cu caracter torential, ce vor depasi 35 - 45 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, transmite MEDIAFAX.

Totodata, zona de munte a judetului Bacau, inclusiv localitatile Moinesti, Comanesti, Darmanesti, Tg. Ocna, Onesti este sub avertizare de cod galben de furtuna, inregistrandu-se cantitati de apa ce pot atinge si depasi 30 l/mp, intensificari ale vantului, grindina, frecvente descarcari electrice.

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, valabila pana la ora 17.45. Astfel, pana la ora 17.45, in Bucuresti si Ilfov se semnaleaza averse cu caracter torential, ce vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, vijelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.