Social 10 Iunie 2014 10:52
Doi turisti care au disparut, luni dupa-amiaza, in zona Muntele Rosu, din judetul Prahova, sunt cautati de cateva ore de catre jandarmi montani, salvamontisti si politisti insotiti de un caine de urma, salvatorii neavand niciun indiciu cu privire la locul in care ar putea fi cei doi excursionisti.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, jandarmii au fost anuntati, in noaptea de luni spre marti, cu putin dupa miezul noptii, ca doi turisti - un barbat si o femeie - din Bucuresti au disparut, luni, in timp ce se aflau pe Muntele Rosu, in zona statiunii prahovene Cheia, impreuna cu un grup de prieteni, transmite MEDIAFAX.

Cei doi turisti au mers pe munte cu alte patru persoane, s-au cazat la un hotel de la Muntele Rosu, iar luni au plecat intr-o drumetie impreuna cu doi dintre prieteni.

La un moment dat, s-au despartit, iar seara, cand au ajuns la hotel, cei doi prieteni au constatat lipsa barbatului si a femeii si imediat dupa miezul noptii au sunat la 112, solicitand sprijinul autoritatilor.

Imediat dupa apel, jandarmii i-au cautat pe cei doi turisti la toate unitatile de cazare din zona sperand ca acestia si-au luat o camera in conditiile in care i-a prins noaptea pe munte, insa nu au fost gasiti.

Marti dimineata, continua cautarile celor doi, iar la actiune participa 14 jandarmi, care sunt ajutati de salvamontisti, dar si de politisti cu un caine de urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.