Social 7 Iunie 2014 14:05
Doi turisti din Bucuresti care au ramas blocati cu masina in noroi pe un drum forestier din zona soselei Transalpina au fost salvati.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcovet, a declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX ca jandarmii de la Postul Montan Sugag au intervenit, in noaptea de sambata spre duminica, pentru a salva doi turisti din Bucuresti care ramasesera blocati cu masina in noroi pe un drum forestier din zona Luncile Prigoanei.

Jurcovet a precizat ca in ajutorul celor doi a plecat un echipaj de jandarmi montani.

Potrivit sursei citate, turistii au fost gasiti in jurul orei 03.30, iar masina acestora a fost tractata pana la o pensiune din apropiere, unde au ramas cazati si cei doi.

"Pentru ca soferul a indicat GPS-ul ca fiind principalul vinovat pentru acest incident, reamintim celor care acced spre Domeniul Schiabil Surianu ca pana la Barajul Oasa, se poate urca pe DN 67 C (Transalpina), dupa care va trebui urmat DJ 704 pana la Luncile Prigoanei, iar de acolo DJ 709 K, pana la baza domeniului schiabil. Toate celelalte comunicatii sunt impracticabile pentru masini mici si ar trebui evitate", a mai spus Jurcove


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.