Social 6 Iunie 2014 15:51
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data, dar si in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, prin innorari si local averse, insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Exceptie vor face regiunile vestice si de sud-est, unde astfel de fenomene pot aparea doar izolat. Vantul va avea unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte, dar si in timpul ploilor, cand poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.
  • Duminica
Vremea va continua sa se incalzeasca usor devenind calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse si descarcari electrice local in regiunile extracarpatice, la deal si munte si doar cu totul izolat in rest. Izolat, cu precadere in zona montana, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va avea unele intensificari ziua in sud-estul teritoriului, dar si in celelalte regiuni in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.