Social 5 Iunie 2014 13:14
Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident petrecut pe drumul national 1, intre Ploiesti si Bucuresti, dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara,

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1, intre localitatile Barcanesti si Romanesti, la cativa kilometri de Ploiesti, transmite MEDIAFAX.

Soferul unui autoturism BMW care circula pe banda 1 a drumului dinspre Ploiesti spre Bucuresti a vrut sa faca o intoarcere neregulamentara, nu s-a asigurat corespunzator, iar masina sa a fost acrosata de un autoturism Dacia Logan care circula in acelasi sens de mers, pe banda a doua a drumului.

In urma impactului dintre cele doua masini, trei persoane, toate aflate in Dacia Logan, au fost ranite. Este vorba despre soferul autoturismului, un barbat in varsta de 47 de ani si de doi pasageri, o femeie de 39 si un barbat de 38 de ani.

Toti cei trei raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Politia a deschis dosar pentru vatamare corporala din culpa.

In urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 s-a desfasurat ingreunat, fiind restrictionat, insa la ora transmiterii acestei stiri circulatia in zona accidentului a revenit la normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.