Social 2 Iunie 2014 14:58
In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).


Insa in acest articol vrem sa te invitam la o analiza mai amanuntita a ta, dar si a ideilor si convingerilor in care traiesti. Iti vom vorbi asadar despre un medic cu numeroase cercetari, care a descoperit fortele interioare pe care omul le are pentru a se autovindeca.

Medicul german Ryke Geerd Hamer, internist sef la Clinica Oncologica a Universitatii din Munchen (Germania), primea in anul 1978 o veste cutremuratoare – fiul sau, Dirk, fusese impuscat, pierzandu-si viata. Dr Hamer a suferit atunci un soc puternic, iar la scurt imp dupa acest eveniment sotia sa a decedat. Dupa aceste evenimente dr. Hamer a incercat sa isi refaca viata insa nu dupa mult timp a fost diagnosticat cu cancer testicular.

Stiind ca niciodata nu avusese probleme grave de sanatate, Dr. Hamer si-a ridicat intrebarea daca nu cumva socul emotional ar putea conduce la imbolnavire si chiar la cancer.Raspunsul la aceasta intrebare a devenit o adevarata si fascinanta tema de studiu, Dr. Humer reusind sa puna la punct o serie de succesiuni ale reactiilor organismului sub influenta psihicului si creierului, gasind o cale catre vindecare fara tratamentul clasic al cancerului (radioterapie, chimioterapie etc.). Dr. Hamer a inceput sa isi trateze pacientii in primul rand din punct de vedere al starii lor interioare si al experientelor emotionale, iar rezultatele pe care le-a obtinut in spital au fost uluitoare. Vazand ca totul gaseste raspuns si vindecarea pacientilor este in rata tot mai mare prin metodele propuse de el, Dr. Hamer a scris chiar o lucrare de cercetare post doctorat, dovedind prin studii laborioase eficienta tratarii pacientilor din perspectiva sa. Din pacate medicii nu i-au acceptat lucrarea si studiile, desi aveau obligatia legala de a testa lucrarea doctorului, ba chiar l-au amenintat ca dac nu renunta la metoda sa i se va ridica licenta de medic.

Citeste articolul complet pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.