Social 30 Mai 2014 10:39
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta data in jumatatea de nord-vest. Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile din sudul, estul si centrul tarii, precum si la munte unde vor fi innorari, averse si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp si vor mai fi posibile caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local. Vantul va prezenta intensificari locale, temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi de la 13...15 grade in Dealurile de Vest pana la 23 de grade in estul extrem si in sud-est; minimele termice se vor incadra intre 7 si 17 grade.

In Capitala

Vremea va fi racoroasa. Cerul va avea innorari si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 12 grade.

  • Duminica
Vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor tarii. Cerul va avea innorari temporar accentuate si local vor fi averse insotite de descarcari electrice. Izolat in sud-estul teritoriului vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade.

In Capitala

Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va avea innorari si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.