Social 28 Mai 2014 17:11
Aspirina este unul dintre medicamentele uzuale pe care fiecare dintre noi il are in casa in caz de nevoie.


Aspirina trateaza acneea

Aspirina este un tratament eficient impotriva acneei. Se piseaza doua tablete de aspirina si se amesteca cu un pic de apa pana cand se face o pasta care se aplica pe zonele cu probleme. Se lasa la actionat cinci minute si se clateste cu apa calda.

Indeparteaza matreata

In afara de faptul ca este inestetica, matreata provoaca si mancarimi la nivelul scalpului ce se pot agrava si pot duce la rani deschise ce se pot infecta. Un tratament eficient este un amestec din cantitatea de sampon pe care o aplici pe par si doua tablete de aspirina pisata. Se lasa sa actioneze 2-3 minute pe scalp si se clateste cu apa calda.

Vindeca intepaturile insectelor

Intepaturile insectelor sunt adesea insuportabile pentru ca provoaca mancarimi si uneori au chiar senzatia de arsura. Aplica pe zonele afectate o solutie realizata din aspirina pisata si apa, iar problema este rezolvata.

Aspirina trateaza mahmureala

Zeama de varza sau ciorba acra par tratamente din epoca de piatra si parca nici nu sunt atat de eficiente. S-a descoperit mai nou ca aspirina este cel mai bun leac impotriva unei mahmureli zdravene. Ia doua pastile de apsirina inainte sa dormi si uita de durerea de cap de a doua zi.

Citeste articolul complet pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.