Social 28 Mai 2014 11:38
Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, miercuri, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut miercuri dimineata, cand un echipaj de Politie a mers la domiciliul lui Adrian Zglobiu pentru a pune in aplicare o dispozitie a procurorului de caz privind insotirea barbatului la expertiza psihiatrica ce urma sa fie facuta la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare.

La vederea oamenilor legii, barbatul a fugit in spatele casei si, cu un cutit, a inceput sa-si provoace rani pe brate, pe gat si pe abdomen. El a fost imobilizat de unul dintre agentii prezenti. La fata locului, a fost chemata o ambulanta si, dupa ce a fost pansat, Adrian Zglobiu a fost dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Medicii spun ca barbatul si-a provocat rani superficiale, care nu ii pun viata in pericol, transmite MEDIAFAX.

Adrian Zglobiu a fost dus inca de luni la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice complexe, actiune ce ar putea dura si cateva saptamani.

Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, Adrian Zglobiu va fi expertizat psihiatric pana cand medicii vor stabili cu certitudine daca este sau nu sanatos si daca are discernamant, actiune care ar putea dura mai multe saptamani.

"Nu putem sti cat dureaza. Este posibil, daca medicii vor sa-l interneze, sa dureze si cateva saptamani. Vorbim aici despre o evaluarea psihiatrica, o actiune complexa. Nu este dus la doctor ca sa vedem daca are o rana sau o vanataie. Vrei sa vezi daca este intreg la cap, daca are discernamant. Daca este sanatos. Cum gandeste, cum judeca astazi, sau maine, sau poimaine. Daca are caderi de memorie, reveniri de memorie, se enerveaza sau nu se enerveaza. Asta presupune expertiza psihiatrica: sa vezi cum se comporta un om in timp. Va fi expertizat atat cat considera specialistii ca este nevoie", au precizat, luni, reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

Adrian Zglobiu, in varsta de 39 de ani, din Constanta, l-a scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, pe presedintele Traian Basescu, in momentul in care acesta a coborat de pe nava scoala "Mircea", la finalul vizitei facute la bordul vasului dupa ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc, sambata, in dana de pasageri a Portului Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.