Social 27 Mai 2014 16:34
Trei persoane au fost ranite grav dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de remorca unui TIR care a derapat si a ajuns pe contrasens, marti dupa-amiaza, pe centura de nord-vest a Aradului.

Soferul unui TIR inmatriculat in Turcia a pierdut controlul vehiculului intr-o curba de pe Centura de Nord-Vest a Aradului, parte din DN7, iar remorca a intrat in balans si a ajuns pe contrasens, unde a izbit violent un autoturism care circula regulamentar si in care se aflau o femeie si doi barbati.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber, in urma impactului masina a fost proiectata pe camp, fiind ranite grav trei persoane - soferul si doi pasageri. Pentru scoaterea celor trei din masina a intervenit un echipaj de descarcerare.

Primele cercetari ale politistilor arata ca soferul autotrenului circula cu viteza excesiva, iar carosabilul era umed.

Ranitii au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, iar medicii afirma ca soferul este in stare critica si sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire, pentru ca are leziuni interne severe.

Traficul pe centura se desfasoara cu dificultate pentru ca una din cele doua benzi este inchisa pentru cercetari, astfel ca vehiculele circula alternativ pe banda libera. Politistii estimeaza ca se va circula in conditii normale incepand cu ora 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.