Social 27 Mai 2014 10:18
Politistii fac, marti, 23 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Teleorman, la 28 de persoane suspectate de talharii din locuinte,

Perchezitiile au loc la locuintele membrilor unei grupari infractionale, anchetatorii urmand sa puna in executare mandate de aducere emis de Parchetul Tribunalului Bucuresti pentru 28 de persoane, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, citat de MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii ar fi actionat in grup si dupa ce verificau victimele, persoane in varsta, lipsite de aparare si care detineau sume de bani.

Patru dintre membrii gruparii sunt suspectati ca, in noaptea de 11 spre 12 februarie, ar fi furat 8.200 de lei si 700 de euro dintr-o locuinta din judetul Teleorman, dupa ce ar fi imobilizat si lovit un barbat si doua femei, cu varste cuprinse intre 55 si 78 de ani.
De asemenea, membrii gruparii sunt suspectati de comiterea unei tentative de talharie din locuinta, a doua furturi de autoturisme, precum si de incendierea unui autoturism.

Perchezitiile sunt facute in cadrul unor dosare penale instrumentate de politistii Directiei de Investigatii Criminale din IGPR si ai Politiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

La actiune participa si politisti de la IPJ Teleorman, specialisti criminalisti, echipe de interventii speciale ale Politiei Romane, cu suportul tehnic si operativ al Directiei Operatiuni Speciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.