Social 25 Mai 2014 19:16
Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

Luni

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, dar va fi in general instabila, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in majoritatea zonelor, exceptand sudul tarii unde astfel de fenomene se vor semnala local. Pe suprafete mici vor fi caderi de grindina si izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile estice. Minimele termice vor fi cuprinse in general intre 9 si 19 grade.

In Capitala

Vremea va fi calda, cu o maxima a temperaturii aerului in jurul valorii de 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 14...16 grade.

Marti

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in jumatatea de vest a tarii si in toata zona montana, unde vor fi innorari temporare si pe arii extinse averse, insotite de frecvente descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi si cantitati de apa mai insemnate si izolat va cadea grindina.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestarile specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia local, in special spre seara si in prima parte a noptii. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta in regiunile vestice, se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.