Social 25 Mai 2014 16:10
O borseta cu 1.800 de lei si acte de identitate, uitata de un barbat din Cluj pe o masa de la terasa unui bar din comuna hunedoreana Baia de Cris, a fost gasita de doi barbati din localitate, care au predat-o Politiei, fiind restituita proprietarului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nitu, la sediul Sectiei de Politie Rurala Baia de Cris s-au prezentat, duminica, doi barbati din municipiul Brad, in varsta de 43, respectiv 55 de ani, care au spus ca au gasit pe terasa unui local din comuna Baia de Cris o borseta care continea 1.800 de lei si mai multe documente de identitate, transmite MEDIAFAX.

"Pe baza documentelor de identitate, politistii au identificat proprietarul borsetei, un barbat in varsta de 69 de ani, din judetul Cluj, aflat in tranzit in judetul Hunedoara, care a uitat borseta la o masa de pe terasa localului", a declarat subcomisarul Bogdan Nitu.

Politistii i-au felicitat pe cei doi barbati din Brad pentru spiritul civic si au restituit borseta proprietarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.