Social 22 Mai 2014 12:05
Detinutul care a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, in Sectorul 3 al Capitalei.

Detinutul Ionut Niculae, care executa o pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare, pentru furt calificat, a evadat miercuri, in jurul orei 10.30, de la un punct de lucru care apartine Penitenciarului Jilava, situat in comuna Jilava, judetul Ilfov.

Barbatul a fost prins dupa aproximativ 15 ore, in Sectorul 3 al Capitalei.

"Noaptea trecuta, la ora 02.00, politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale-Compartimentul Urmariti, cu sprijinul tehnic al SRI, s-au deplasat in municipiul Bucuresti, sector 3, unde in fata unui bloc au depistat si retinut pe N.I. de 24 de ani, din Bucuresti, urmarit la nivel national", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, transmis joi MEDIAFAX.

Detinutul a fost predat unei escorte de la Penitenciarul Jilava, iar cercetarile sunt continuate de politistii de la IPJ Ilfov- Serviciul Investigatii Criminale, pentru infractiunea de evadare.

Conducerea Penitenciarului Jilava a declansat o ancheta administrativa, pentru a se stabili in ce conditii a reusi sa fuga detinutul Ionut Niculae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.