Social 21 Mai 2014 10:59
Politistii si procurorii DIICOT din Timisoara desfasoara perchezitii, miercuri dimineata, la o retea de traficanti de tigari.

Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineata au loc 23 de perchezitii, dintre care 15 in judetul Timis, la Timisoara, Beregsau Mare, Utvin si Deta, sase in judetul Maramures si alte doua in judetul Arad, infomeaza MEDIAFAX.

Perchezitiile vizeaza o grupare care se ocupa cu traficul de tigari de contrabanda pe care le aducea in tara din Ucraina.

Conform surselor citate, liderul gruparii este din Timisoara, iar tigarile erau aduse mai intai la Timisoara, apoi erau livrate si in alte judete din Romania, fiind vandute in piete, in special. Prejudiciul estimat in acest caz se ridica la aproximativ 600.000 de lei.

In urma perchezitiilor, 16 persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara, pe numele acestora fiind emise mandat de aducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.