Social 19 Mai 2014 11:20
Directia de Sanatate Publica a deschis o ancheta in urma difuzarii unor imagini cu o pacienta legata de pat la sectia de terapie intensiva a acestei unitati medicale.

Directia de Sanatate Publica Dambovita s-a autosesizat si a deschis o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, dupa ce Antena 3 a difuzat imagini cu o pacienta legata cu pijamaua de pat, in sectia de anestezie-terapie intensiva a acestei unitati, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX directorul DSP Dambovita, Sorin Stoica, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca reprezentantii DSP Dambovita au luat legatura cu ministrul Sanatatii, care a cerut ca la spital sa fie facute verificari.

Directorul DSP a spus ca verificarile au inceput duminica dupa-amiaza si continua luni, pana acum neexistand o concluzie a anchetei.

"Daca se confirma ca cele sesizate reprezinta o incalcare a drepturilor pacientilor, atunci nu mai este doar de competenta noastra, vor trebui sesizate si alte institutii", a afirmat directorul DSP Dambovita.
prezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste au refuzat sa exprime un punct de vedere in legatura cu aceasta situatie. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Elena Firoiu, a declarat ca in cursul acestei zile managementul spitalului va sustine o conferinta de presa in care isi va exprima punctul de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.